Resurs 6EST_MGMT_

Christer Dagnelid

Leg. Tandläkare & Specialist Oral Protetik

Christer älskar byggprojekt och har genom livet byggt en massa hus och fritidsboenden. Senaste projektet var i samband med flytten till Onsala med hustrun Eva.

 

Bland det bästa som finns är att packa husbilen inför en stor resa i Europa där Italien ofta är huvudmålet. Men vardagen hemma i Onsala avslutas gärna framför en engelsk deckare eller en hockeymatch. Frölunda såklart!

 

Ring Christer om
Alla typer av behandlingar som omfattas inom området oral protetik. Detta är t.ex. porslinskronor, porslinsfasader, tandimplantat, proteser, bettskenor och bettproblem. Eller lyssna på tandvårdshistoria om Per Ingemar Brånemark, klinikbyggande eller hur utbildningarna såg ut på 70-talet.

 

Livet före Koningsbacke
Tog sin tandläkarexamen 1976 vid Göteborgs universitet och blev specialist i protetik 1986. Genom att förvärva Per Ingvar Brånemarks ursprungsklinik direkt vid examen, blev tandimplantatet som behandling ett stort fokus och en livslång vänskap ett faktum.
Stort intresse för utbildning och har genom åren flitigt anlitats som föreläsare både nationellt- och internationellt av både tandläkarsällskap och företag i tandvårdsbranschen. Med sin stora passion för patienten och kundresan, har Christer inspirerat och motiverat hundratals unga tandläkare under snart en 50 år lång karriär.