Resurs 6EST_MGMT_

Estetisk tandvård

Tandblekning

Söker du tandblekning i Kungsbacka så har du kommit rätt. Ett vackert leende är inte bara attraktivt, det kan också vara nyckeln till ökat självförtroende och framgång i både personliga och professionella sammanhang. För många människor kan dock missfärgade eller gula tänder vara en källa till obehag och självmedvetenhet. Men det finns oftast en relativt enkel lösning: tandblekning. 

 

På vår hemsida vill vi utforska fördelarna med tandblekning och guida dig genom processen för att uppnå det leende du alltid har drömt om.

 

Tandblekning är en estetisk behandling som vi använder för att ljusa upp färgen på tänderna. Man använder olika koncentration på kemiska eller ljusbaserade produkter som tar bort missfärgningar. Processen innebär vanligtvis användning av en blekgel som innehåller en aktiv ingrediens, vanligtvis väteperoxid eller karbamidperoxid, som bryter ner missfärgningar på tändernas yta.

 

En vanlig oro bland människor som överväger tandblekning är säkerheten och effektiviteten av behandlingen. Men när det utförs korrekt av en professionell tandvårdspersonal eller med användning av kvalitetsprodukter för hemmabruk, är tandblekning vanligtvis en säker och effektiv metod för att förbättra utseendet på ditt leende.

 

Det är viktigt att notera att resultaten av tandblekning kan variera beroende på individuella faktorer som den ursprungliga färgen på dina tänder och graden av missfärgning. En tandläkare kan ge dig råd om den bästa tandblekningsmetoden för dina specifika behov och förväntningar.

 

Orsaken till missfärgningar kan vara många, t.ex. mat, olika drycker eller naturligt åldrande av tandens struktur. Ett vitare och naturligt leende är för oss en självklarhet, och så länge som man utför tandblekning hos oss i tandvården finns inga risker för skador på tänderna.

 

Dock är det av yttersta vikt att man har ett friskt tandkött och är fri från karies och hål i tänderna före man utför en tandblekning. Därför vill vi att du blir undersökt av en tandläkare och besöker en av våra tandhygienister inför ingreppet.

 

Vi utför både tandblekning med blekskenor som framställs individuellt och används hemma, dels på kliniken med hjälp av ljus. Vilken metod som passar bäst för dig avgörs vid konsultationen på kliniken. 

Lät det intressant? Boka då en tid redan nu.